Flat Preloader Icon

OpenKM Community Edition

Versiunea open-source a sistemului tău de management al documentelor.

O aplicație dinamică pentru evoluție constantă

 

OpenKM este disponibil pentru comunitatea Open Source printr-o licență publică generală GNU – versiunea ll a modelului.

OpenKM Community Edition este o versiune 100% gratuită, ideală pentru afaceri mici pentru care sunt necesari puțini utilizatori și spațiu redus de stocare a informațiilor. Această versiune include funcții de bază, cum ar fi fluxurile de lucru, OCR și controlul versiunilor. De asemenea, poate fi integrată cu orice scanner TWAIN și accesată prin intermediul dispozitivelor mobile.

Poate fi instalat pe mai multe sisteme de operare și poți utiliza și avea acces la cele mai populare baze de date. Consultă această pagină pentru a afla mai multe despre diferențele dintre edițile disponibile.

OpenKM Community Edition este disponibil pentru descărcare direct de pe site-ul OpenKM.

Codul sursa al acestei versiuni este disponibil pentru întreaga comunitate și poate fi utilizat, modificat și redistribuit gratuit sub premisele licenței sale.

Poți afla mai multe despre OpenKM Community Edition accesând link-urile următoare:

Dezvoltatori și tehnicieni entuziaști și experimentați oferă suport pentru implementarea OpenKM Community Edition prin intermediul forumului nostru.

Echipa de dezvoltatori OpenKM nu oferă suport în mod direct în implementarea OpenKM Community Edition. Consultanța se realizează strict pe forumul comunității, iar răspunsurile la întrebările tale pot fi oferite și de către alți membri ai comunității.

 

Cum să instalezi OpenKM

1.   Descărca versiunea OpenKM Community

2.   Începe instalarea -> După descărcare, urmează pașii descriși aici:

3.   Află mai multe:

  • Pentru a afla mai multe informații despre OpenKM, te invităm să vizitezi portalul OpenKM Online Documentation. Majoritatea resurselor sunt disponibile pentru publicul larg, însă o parte din acestea, sunt destinate exclusiv utilizatorilor cu licențe Professional și Cloud Edition.

Utilizarea versiunii Community Edition permite migrarea facilă către una dintre variantele plătite ale softului OpenKM. În unele cazuri, exista posibilitatea ca unul dintre consultanții noștri să ofere asistență gratuită pentru a efectua această migrare, în funcție de complexitatea și amploarea proiectului.